La Guàrdia Urbana realitza un comís de 401 plantes marihuana al barri del Culubret

2013-11-21 14:00

Aquest dimecres a dos quarts de quatre de la tarda, un patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava el seu servei al barri del Culubret de Figueres va detectar una casa del carrer Major que disposava de dos mòduls exteriors d’aire condicionat, els quals eren de gran potència per les petites dimensions de l’habitatge on estaven instal·lats. 

Al trucar a la porta els va obrir un jove, moment en què es va detectar una forta olor a marihuana que provenia de l'interior de la casa. Davant l’evidència el jove va admetre que disposava d'una plantació de marihuana a l'interior, facilitant el pas als agents. Es va comprovar que les dues habitacions de la primera planta de l'immoble s'havien habilitat com un hivernacle. Dins de les habitacions es va localitzar 401 plantes de marihuana d'un metre d’alçada, 20 transformadors, 20 focus de llum halògena, 2 aparells d’aire condicionat, una bàscula digital, 4 temporitzadors, 2 termòstats i fertilitzants. 

També es va comprovar que s'havia fet un pont al comptador de la llum. Per tot això, es va procedir a la detenció de O.N., de 18 anys d'edat i resident a l'immoble, per un suposat delicte contra la salut pública. El pes total de la substància vegetal va ser de 25 quilos.