La Generalitat construirà l'Institut de Vilfant i l'Escola d'Avinyonet de Puigventós

2020-07-21 19:00

El Departament d’Educació ha modificat el Pla Econòmic i Financer d’Inversions (PEF) en construccions escolars amb la incorporació de 17 noves actuacions arreu del territori per un import total de 91.002.142,30 euros, que s’edificaran a través de l’empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya (Infraestructures.cat). 

D’aquestes, cinc són noves construccions de centres educatius que es faran a les comarques gironines, per un valor de 24.920.000 euros. Concretament, corresponen a l’Institut de Vilafant, a l’Escola Sant Jordi de Sant Julià de Llor i Bonmatí, a l’Escola Gonçal Comellas d’Avinyonet de Puigventós, a l’Institut Escola Salvador Vilarrassa de Besalú i a l’Escola Alzines Balladores de Sant Feliu de Buixalleu.

Per a l'execució de les obres de nova construcció de l'institut de Vilafant s'ha previst una inversió de 8.320.000,00 € i per a l'escola d'Avinyonet 4.400.000,00 €.

A banda, a les comarques gironines, Educació compta amb onze actuacions, que ja s’estan construint o bé que ja disposen de disponibilitat pressupostària, a les poblacions de Banyoles, Caldes de Malavella, Girona, Vall-llobrega, Llívia, Castell Platja d’Aro, Vilamalla, dues a Vilablareix i dues a Salt.