La Fundació Tutelar serà a la primera Fira de la Gent Gran el dissabte 15 a la Rambla de Figueres

2013-06-13 08:00

La Fundació Tutelar de l’Empordà participarà la Fira de la Gent Gran que se celebra aquest cap de setmana amb un stand en el qual s’oferirà informació sobre l’activitat de l’entitat envers aquest col·lectiu, i es promourà la captació de voluntaris.

La Fundació Tutelar de l’Empordà va néixer el 2002 a partir d’una necessitat que calia cobrir per requeriment de les famílies de les persones discapacitades psíquiques de l’Alt Empordà. Però a partir de 2009 va ampliar el seu objectiu envers el col·lectiu de gent gran, essent el nombre potencial d’usuaris en aquest sector molt ampli, en quantitat i en abast geogràfic.

La Tutelar és una fundació privada, sense ànim de lucre, que té com a finalitat la tutela de persones de les comarques de l’Empordà que hagin estat declarades incapacitades judicialment, sigui quin sigui el seu estat i edat. Per aquest motiu la Fundació aprofita oportunitats com la de la present Fira per donar-se a conèixer als diferents col·lectius i persones que poden precisar del seus serveis.

Paral·lelament la Fundació procurarà la captació de voluntaris, un dels objectius del seu pla director, en la creença de que “no tots els recursos s’han de concretar en diners i perquè estem convençuts que el voluntariat comporta un valor afegit del qual es beneficia qui l’exerceix i qui el rep”.

Aquí podeu consultar la memòria 2012 de la Fundació Tutelar