La Fundació Tutelar organitza una jornada per tractar el futur de les persones incapaces

2014-05-27 20:00

La Fundació Tutelar organitza, el diumenge 1 de juny a la Cate de Figueres, una jornada adreçada a totes les persones interessades en el procés per a la incapacitació de persones, d’una manera especial als professionals del tercer sector, però també a les famílies i el seu entorn. L’entrada és lliure i no calen inscripcions prèvies.

La jornada, de fet una tarda, està diferenciada en dues parts, una primera acadèmica i una segona més lúdica. La primera consistirà en una taula rodona  que amb el títol “Com preparar el futur de les persones incapaces” començarà a les quatre de la tarda. Serà moderada per Josep Mª Fernández, president de la Fundació Altem, i vocal de la Fundació Tutelar, i contarà amb la participació de Josep Maria Valent Ferrer, advocat iPresident de la Fundació Tutelar; Narcís Bardalet Viñals, cap dels metges forenses de Girona i vocal de la Fundació Tutelar; Martí Carreras Ginjaume, president de l'Associació per a la Formació Cultural de la Gent Gran de l'Alt Empordà i Gregori Peral Juanola president de l’AMPA escola Mare de Déu del Mont i de l’Associació ‘El Dofí’.

A partir de les 6 es desenvoluparà l’actuació del Grup artístic d’integració social ONA i de la Colla Dolça tardor. La festa es clourà amb una xocolatada per a tothom.