La Fundació Esportiva Figueres continua líder després de desfer-se del Barcelona Snowflakes per 2-7

2012-03-19 13:30

Nova victòria de la Fundació a domicili en un dia que no es recordarà per la brillantor d’aquest equip. Partit, sobre el paper, fàcil per als homes de Jaume Abulí el que disputaven el passat diumenge a la pista del Barcelona Snowflakes. La Fundació va imprimir un ritme molt alt i va dominar el joc en totes les facetes tot i que li va faltar molta precisió en els metres finals i les passades. Tot i aquest domini, no acabaven d'arribar els gols, amb els visitants intentant-ho i l'Snowflakes buscant aprofitar les errades blanc-i-blaves amb tímids contracops, que Toni acabava rebutjant. Als set minuts, Juan obria la llauna i feia el seu primer gol del partit. Tot i que els locals ho seguien intentant sense massa perill, Ivan recollia un pilota a mitja pista i entrant per banda s'inventava un xut que treia les teranyines de la porteria d'Isaac. Abans d'arribar al descans encara hi va haver temps perquè ens els darrers minuts Juan eixamplés l'avantatge visitant amb dues dianes més i firmés el seu primer hat-trick de la temporada.

La Fundació arribava al descans amb el marcador molt favorable però amb l'objectiu clar de controlar millor les seves pulsacions. A la represa els homes d’Abulí no s'acabaven de sentir còmodes a la pista tot i que tenien la possessió i les ocasions més clares. Els barcelonins van agafar una dosi de moral important als set minuts quan, després de robar una pilota a mitja pist,a van armar un contracop amb clara superioritat que Daniel finalitzava en gol. L'Snowflakes van començar a creure en ells i van arribar a disposar de fins a dues ocasions molt perilloses que Toni va neutralitzar. Els barcelonins escurçaven distàncies amb un gol de Pau després d'una bona acció conjunta. Els blanc-i-blaus ho seguien intentant i fins i tot disposaven d'ocasions molt perilloses, però el pals i el porter local, evitaven que el marcador es mogués. A manca de dos minuts Isaac va donar un aire de tranquil·litat amb un punxot des de la frontal que va entrar com un obús a la porteria local. Amb gairebé tot resolt, els locals van jugar amb porter-jugador a la desesperada i això va facilitar els dos darrers gols, de Víctor i Isaac. El millor del partit, sense dubte, els tres punts que mantenen la Fundació en les posicions capdavanteres de la taula.