La Forjadora de Claus arriba a Abacus Figueres

2022-12-07 08:00

La Forjadora de Claus, visita Abacus Figueres aquest mes de desembre. Ha començat els dies 3 i 4 i continuarà el 8, 10, 17 i 18 de desembre. Pares i infants la podran trobar a l’espai de creació de claus: allà dinamitzarà tallers per dissenyar claus úniques i especials. També ajudarà a les famílies en el procés d’introduir la clau a la bústia màgica i inscriure’s per participar en el sorteig.

Aqesta és una activitat de la campanya "Obre la porta a la imaginació" pensada per fer en família, amb l’objectiu de facilitar, als pares i mares, eines per explicar la màgia de Nadal als menuts. 
Hi trobaran una bústia on els infants podran dipositar una clau feta per ells mateixos. En fer-ho, rebran un missatge personalitzat del Tió, els Reis de l'Orient, el Pare Noel, els elfs o, fins i tot, el Grinch. D’entre totes les claus entregades, Abacus Figueres escollirà per sorteig la seva “Clau Mestra”, que permetrà a l’infant que l’ha creat rebre un regal triat per ell a la botiga, i que els pares podran posar sota l'arbre per Nadal.

En un Nadal que es preveu econòmicament complicat a causa de la inflació, la cooperativa Abacus posa les famílies al centre de la seva campanya nadalenca, una de les més importants de l'any. Amb el lema “Obre la porta a la imaginació” - un missatge esperançador que evoca el poder de la il·lusió - , vetlla per oferir les millors oportunitats en preus i productes. Un compromís que la cooperativa referma any rere any, especialment en aquelles èpoques de més despesa per a les famílies. 

Gràcies a una bona previsió i bons acords amb els proveïdors, Abacus ha pogut contenir l’impacte de la inflació en el preu final dels seus productes i assegura l’estoc en les millors marques del mercat. L’equip de Joguinòlogues de la cooperativa, especialitzades a descobrir les millors joguines segons l’edat i el desenvolupament de l’infant, han preparat una acurada selecció de jocs de construcció, joc simbòlic, jocs creatius i jocs de taula. D’aquests darrers - dels quals Abacus n'és referent-, també en tindrà d’exclusius en català.

Pel que fa a les accions solidàries, Abacus i Open Arms tornen a sumar esforços després de l'èxit de l’any passat, on es van recollir més de 100.000 euros. A Abacus Figueres, els clients podran col·laborar amb la causa comprant marxandatge d'Open Arms o fent un donatiu.

 

la Forjadora de Claus, visitarà Abacus Figueres els dies 3, 4, 8, 10,
17 i 18 de desembre. Pares i infants la podran trobar a l’espai de creació de claus: allà
dinamitzarà tallers per dissenyar claus úniques i especials. També ajudarà a les famílies en el
procés d’introduir la clau a la bústia màgica i inscriure’s per participar en el sorteig.