La Fira del Vehicle d'Ocasió torna a Figueres del 2 al 4 d'octubre amb 15 expositors i 26 marques oficials

2020-09-17 13:00

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres se celebrarà del 2 al 4 d’octubre. Aquest any el certamen arriba a la 14a edició. Comptarà amb un total de 15 expositors, 26 marques oficials representades i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal. FiraVO és una cita anual més que consolidada que cada any situa Figueres com a referent en el sector de l’automòbil.

Els dies 2, 3 i 4 d’octubre, de 10 a 20h es podrà veure una mostra de concessionaris que oferiran vehicles de primera qualitat, certificats i a preus molt competitius.

A l’edició d’aquest any de la Fira, es continua fent el sorteig “Aparca 1 any gratis”, gentilesa de Fisersa. Es tracta d’una targeta que se sortejarà entre els compradors d’un vehicle a la Fira per tal d’aparcar gratuïtament durant 1 any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres. Se’n sortejaran un total de 15, un per cada expositor.

La regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, explica que “és una Fira que genera dinamisme econòmic a la ciutat i per aquest motiu és important que la puguem celebrar. Aquest és un any marcat per la COVID-19, des de l’Ajuntament de Figueres, apostem per tirar-la endavant i perquè sigui un certamen segur.”

L’Ajuntament de Figueres implementarà i vetllarà per a que el FiraVO 2020 compleixi amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes dins del perímetre de la Fira, per controlar l’aforament i perquè es respectin les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de mascareta. Cada expositor, per la seva banda, tindrà cura que per comprar els vehicles se segueixin totes les mesures de seguretat igual que es fan als concessionaris.