La Fira del Clown portarà una quinzena d'actuacions a Vilanova de la Muga

2014-05-22 11:00

El proper dissabte 31 de maig es durà a terme la 3a edició de la Fira del Clown a Vilanova de la Muga. Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omplirà els carrers de la vila. Aquest festival va néixer amb la voluntat d'oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats. Enguany la fira serà un homenatge a Joan Montanyès el Pallasso Monti, que serà guardonat a títol pòstum amb el Guardó de Pallasso de l'Any 2014.

En el decurs del dia s'oferiran diferents tipus d'espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown. Hi haurà una quinzena d’actuacions distribuïdes en tres escenaris on hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom com La Bleda, Cia. Passabarret, Cirkonita, Sabannia, Dandy Clowns, Pep Callau o Pep Vila, entre d'altres.

Algunes de les novetats d’aquesta edició seran la Cursa de Sabatots, en què pallassos i pallasses d’arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen i, el Curs d’Imbecil·litat que impartirà el reconegut clown i actor Pep Vila.

 

Lloc de cerca