La Fira de l'Oli d'Espolla es repetirà de forma completa el diumenge 29 de gener

2017-01-23 17:00

La comissió organitzadora de la Fira de l’Oli i l'Olivera d’Espolla s'ha reunit avui dilluns i ha decidit tornar a celebrar la fira aquest proper diumenge 29 de gener, amb les activitats que estaven previstes i que no es van poder celebrar per culpa de la pluja.

Malgrat que les previsons meteorològiques eren desfavorables, molts firaires van muntar les seves parades i el públic també es va apropar, amb pics de gent cap a les 11 i la 1 del migdia. Totes les activitats previstes a l’aire lliure es van haver d’anul·lar per raons òbvies. Només es van portar a terme les exposicions i les visites teatralitzades al Celler Cooperatiu d’Espolla. En els 21 anys de la seva història la Fira de l'Oli i l'Olivera no s'havia trobat mai amb pluja de forma ininterrompuda durant tota la jornada.

Els organitzadors han explicat que "s’ha pres aquesta decisió en deferència als firaires i al públic que no es va decidir a venir a Espolla ja que tant a Figueres com a Roses, per exemple, va ploure de valent. A hores d’ara, el 90% dels firaires han manifestat la seva intenció de tornar a muntar les seves parades diumenge vinent, i esperem que el bon temps ens acompanyi".