La festa major de l’Escala ofereix una cinquantena d’actes per a totes les edats i potencia l’esport

2010-08-18 13:30

La programació de la festa major de l’Escala, del 21 d’agost al 5 de setembre, inclou cap a una cinquantena d’actes, pensats per cobrir l’interès del públic de totes les edats. Hi ha diverses novetats, com són una clara potenciació de les activitats esportives, nous actes per als més joves i el canvi d’ubicació de les fires, que es traslladaran a l’esplanada que hi ha al costat del pavelló esportiu.

La Comissió de Festes ha mantingut l’estructura base de la programació dels darrers anys, un model que ha demostrat ser exitós. Actes clàssics, com el festival nàutic i la cursa d’objectes flotants no identificats (ofnis), les audicions de sardanes i els balls amb orquestres de prestigi, com són la Selvatana i la Maravella, formen part de la festa del 2010. Aquest any, també s’aposta en una de les nits per un concert amb un grup que triomfa per totes les festes per on passa, com és Di-versiones, que actuarà al pavelló municipal després de The Covers. En l’aspecte musicial també s’ha de destacar el concert “Broadway” que oferirà l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i que es faran dos balls a la Platja enlloc d’un –l’habitual de final de festa, amb Discomóbil Sons, i un altre amb Shara Zan durant el qual s’escolliran la Pubilla i l’Hereu de l’Alt Empordà.

Pel que fa a les barraques, s’obren aquest any amb l’actuació de Cop de Rock, La Banda de l’Agonia i Oriol Foll i la Banda de l’All. També hi passaran Apathy, Acció Festiva i Txaranga.