La Festa del Joguet comptarà amb 32 expositors a la Rambla

2022-05-30 12:30

Figueres celebra aquest dissabte, 4 de juny una nova edició de la Fira del Joguet. La 28a edició tindrà lloc a partir de les 9 del matí i fins les 6 de la tarda a la Rambla de Figueres. Està organitzada per l'Ajuntament de Figueres en col·laboració del Museu del Joguet i el col·leccionista Guy Ablard. Un 45 per cent dels expositors provenen de Catalunya, un 20 per cent de la resta d'Espanya i un 35 per cent de diferents països d'Europa. 

Durant tot el dia a la Rambla hi haurà 32 parades amb trens, nines, cotxes, titelles, avions,  motos, vaixells, soldats, caganers, models reduïts, cromos, jocs, videojocs, retallables, còmics, cuinetes, robots, patinets... Payà, Rico, Pilen, Borràs, UFO, Scalextric, Meccano, Märklin, Dinky Toys, Dalia, Anguplas, Eko, Jouef, Marx Toys, Joustra, Lego, Cayro, Schuco, Matchbox, Bing, Corgi...

També s'han organitzat diferents activitats a la placeta baixa de la Rambla: futbol de botons i taller de jocs de construcció (de les 10.30h a les 14.30h i de les 16h a les 18h)

Enguany el cartell ha estat inspirat en les marionetes adquirides a Mèxic per André Breton, durant una visita als seus amics Frida Kahlo i Diego Rivera (1938). Donació de d'Aube Bretob Elléouëte.