La Festa de la Poesia de l'Erato inclou música

2013-03-15 17:00

El dijous 21 de març, coincidint amb el primer dia de la primavera, la Societat Coral Erato de Figueres organitza com cada any la Festa de la Poesia. Es farà al saló de descans del Teatre Municipal el Jardi de Figueres, a les vuit del vespre. Enguany és la 28ena edició i ve carregada de novetats, ja que per primer cop es barrejaran el poetes/esses amb peces de música. 

Assumpció Estarriol i Alsius, és la poetessa que enguany seguint la tradició de l´entitat li edita el llibre: "De garbí a tramuntana-Poemes", es un compendi de més de quaranta poemes, La portada és obra del pintor de Llers Josep Ministral, on mostra una gamma de colors molt alegres i primaverals. Presentarà el llibre Jordi Pla i el President de la Societat Coral Erato Rodolfo Márquez. El recitat de poemes es combinarà amb les cançons que interpretarà, Vicenç Canovas. 

Hi participaran més d'una vintena de poetes i potesses de la comarca i es compatrà amb la participació d ela rapsoda Sílvia Casamort. El coordinador de la festa és Pere Delclós i la mantenidora d'aquesta edició és Carme Pagès, filóloga i poeta. L'acte finalitzarà amb l'entrega dels llibrets que recullen els poemes recitats.