La FE Figueres punxa a la pista del Cardedeu, 5-4

2012-04-16 22:00

La FE Figueres no va poder superar el Cardedeu i va perdre per un gol de diferència. La primera part va començar bé per a la Fundació, ja que al minut 2, Victor feia una bona passada en diagonal que Isaac rematava a gol; fins al descans, només un penal fallat per Isaac i dos contraatacs molt perillosos dels locals. A la segona, ja es va veure que els visitants sortien a resoldre, però malgrat el domini figuerenc, amb fins a tres ocasions clares els primers minuts, va ser el Cardedeu qui va aprofitar dos regals per marcar i capgirar el marcador; poc va durar l'alegria per al Cardedeu, ja que en dos talls de pilota a la pressió Marcos i Ivan tornaven a avançar al Figueres. Al minut 16, Bassou Bilal, autor de tres gols, feia el 3-3. L’atac figuerenc no estava gens fi i una i altra vegada topava amb el bon porter local. Al minut 18, Adri, de doble penal, feia el 3-4 que semblava definitiu, però en una errada de Toni a la sortida de la pilota i un corner a favor maltret per la Fundació permetia al Cardedeu remuntar el partit davant el deliri de la seva afició, 5-4.