La FE Figueres goleja el Sant Andreu de la Barca, 11-2

2012-04-02 13:30

La Fundació es va desfer del Sant Andreu de la Barca per 11-2. Als sis minuts de joc del primer acte, el Figueres ja guanyava gràcies a dos gols d'Isaac, que tornaria a marcar minuts més tard per ampliar l'avantatge. Els homes d'Abulí respiraven tranquils, dominaven el partit, però els faltava precisió en la sortida ràpida de la pilota, però tot i així, en una sortida al contracop, Adri tornava a marcar pels locals. Però quan ja semblava que s'arribaria al descans amb aquest marcador, el visitant Bruno aprofitava un rebuig dins l'àrea petita per escurçar distàncies. Començava el segon acte, i el Sant Andreu no llençava la tovallola, però Isaac tornava a posar les coses al seu lloc i ampliava el seu compte golejador quan només s'havien disputat dos minuts. El matx va passar uns minuts d'un ritme boig amb arribades a les dues porteries, però era la Fundació qui en treia millor benefici, en aquesta ocasió en una falta executada magistralment per Isaac. El domini blanc i blau començava a ser més que evident, i la fortuna es girava en contra el visitants quan Juan es feia un gol en pròpia porta. No obstant, es treien l'espina amb un gol de Raúl, que no feia canviar el signe del partit. El tècnic figuerenc, va tenir un detall amb el seu segon porter, Sergi, que va substituïr a Toni per disputar l'últim tram de l'encontre. Els darrers quatre minuts van ser letals per a la Fundació que va rematar l'encontre amb els gols de Juan i Isaac,que signava el setè gol del seu compte particular, i també el gol de l'internacional sub-21 Víctor.