La farmacèutica figuerenca Carme Martínez serà la número dos de Jordi Masquef

2023-03-24 13:00

Jordi Masquef ha anunciat que Carme Martínez serà la número 2 de la candidatura de Junts per Figueres amb qui formarà tàndem electoral per
reforçar el perfil d'especialització que cerca l'exalcalde. "Persones que provenen del món professional i especialitzades en el seu àmbit, puguin
assumir i tractar amb profunditat els temes i les matèries de les regidories encarregades". 

Aquesta incorporació situa en els primers llocs de la candidatura, segons Masquef, un dels valors de present i futur del projecte de Junts per Figueres a la ciutat que, entre altres àrees, assumirà Salut i Gent Gran. 

Carme Martínez és llicenciada en Farmàcia, especialitzada en fitoteràpia i formulació magistral. Actualment, exerceix com a farmacèutica titular a la farmàcia que porta el seu nom a la plaça Triangular, que és la històrica Farmàcia Vidal. 

Com ja va avançar Masquef en la presentació de Mariona Seguranyes, en els pròxims dies es presentaran totes les persones que formaran part de l'equip que ha de permetre no només guanyar les eleccions sinó que ha d'estar preparat per governar la ciutat a partir del juny de 2023.