La Factoria Lúdica anima la segona part de les festes de Nadal a Figueres

2015-12-29 20:00

Des del 30 de desembre la Factoria Lúdica i de l’Enginy animarà la segona part de les festes nadalenques a Figueres. Hi haurà activitats distribuides per dos espais el Museu de la Tècnica i l’Institut Ramon Muntaner.

En el primer espai hi trobareu tallers relacionats amb les noves tecnologies. En el segon espai, hi trobareu la ludoteca amb jocs de tot el món i tallers i espectacles sorprenents que engloben edats que van des dels zero anys fins als quinze.

Les activitats que es fan sota la marca Factoria Lúdica i de l’Enginy són gratuïtes, transversals i pensades des de la inclusió. Requereixen la participació activa de les persones que en són beneficiàries i engloben un ampli ventall que va des dels jocs de taula fins a la fabricació de robots, des de l’aparent simplicitat d’una ludoteca fins al disseny d’aplicacions per a mòbil.

El dimecres 30 de desembre, des de les 4 de la tarda, es farà una cercavila per a promocionar aquestes activitats. Hi participarà la companyia Campiquipugui amb el seu espectacle "Rats!", que va ser guardonat com a Millor espectacle al carrer a la Fira de Titelles de Lleida 2015.

Trobareu tota la programació a www.factorialudica.cat