La DO Empordà realitza una vintena de sortejos des del Facebook

2013-02-19 20:16

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà, amb la col·laboració dels cellers empordanesos, acaben de posar en marxa una campanya de promocions i sortejos a Facebook per premiar els seus 'amics' amb vins; visites a les vinyes amb tast; nits d'allotjament, dinars, sessions de wine spa i altres activitats enoturístiques. 

En total, en els propers mesos s'organitzaran una vintena de sortejos amb premis per a dues parelles en cada acció promocional. Com a únic requisit, els participants hauran de ser 'amics' de la pàgina del Facebook del celler que col·labori en cada sorteig. Aquesta setmana, s'ha activat la primera promoció impulsada per la DO Empordà i el celler Castell Peralada. Ja es pot participar en aquesta promoció per a dues parelles que podran gaudir d'una visita a la vinya, el celler i el museu Castell Peralada amb degustació de vins i cava; dinar al Restaurant el Grill del Celler i sessió de wine spa a l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf -tractament de 25 minuts de bany al vi i accés a la zona termal El Celler durant 2 hores-.

L'objectiu de la campanya és augmentar el nombre de seguidors de les pàgines dels cellers empordanesos així com donar visibilitat a la rica i variada oferta enoturística de l'Empordà. Actualment, la DO Empordà té prop de 5.400 amics en aquesta xarxa social.