La DO Empordà i el Consell Comarcal distribueixen un fulletó amb itineraris dedicats al vi

2013-03-25 11:00

La Denominació d'Origen Empordà i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà acaben d'editar la publicació 'Empordà, camins de vi' que recull l'oferta enoturística de la DO a través de tres rutes per l'Alt i el Baix Empordà. El fulletó, del qual s'han editat 40.000 exemplars, inclou els itineraris 'El camí del Vi de l'Empordà', que va de Roses a Capmany;  'El Camí del Vi i el Suro', de Calonge a Cruïlles, i el 'El Camí d'Enllaç', entre Cruïlles i Roses. 

La publicació promocional inclou les dades principals de prop d'una cinquantena de cellers inclosos dins les rutes, amb l'adreça, el telèfon de contacte o el web o altres informacions d'interès com la seva localització o si fan visites.  A banda de la informació vitivinícola, el fulletó destaca altres atractius paisatgístics o culturals d'aquestes rutes, com els espais d'interès natural del Parc del Cap de Creus, l'Albera,  les Gavarres o les Illes Medes; els museus Dalí de Figueres i del Suro de Palafrugell o les Ruïnes d'Empúries, així com la seva variada i rica gastronomia. 

El fulletó inclou també un mapa amb diverses llegendes que, a banda de senyalitzar les rutes i els cellers, també referencia la localització d'espais d'interès paisatgístic; castells i fortificacions o conjunts monumentals; museus i altres informacions d'interès. Finalment, la publicació també fa una descripció general dels vins empordanesos i d'aquesta terra de vins, i inclou dos codis QR per ampliar la informació de la DO Empordà i d'Empordà Turisme. 

Els fulletons, que s'han editat en català, castellà, francès i anglès, es distribuiran a les oficines de turisme de les dues comarques així com en altres punts estratègics i esdeveniments de promoció turística. 

La publicació també es pot descarregar a www.doemporda.cat .