La DO Empordà estrena app per a telèfons mòbils

2013-02-05 10:00

La informació dels cellers, dels vins i de les activitats enoturístiques de la DO Empordà ja es poden consultar als dispositius mòbils gràcies a l'app impulsada pel Consell Regulador de la denominació empordanesa. 

Des de fa uns dies ja es pot descarregar gratuïtament l'aplicació de la DO Empordà que està dispinoble per a dispostius Android i Apple. La nova aplcació permet geolocalitzar els cellers més propers i accedir a tota la informació relacionada, com horaris, visites i dades de contacte. Entre altres serveis, la nova plataforma també ofereix el catàleg complert de vins de la denominació o una agenda amb les principals activitats enoturístiques que es celebren a a la zona. 

La posada en marxa de l'app coincideix amb una altra acció 2.0 que el Consell Regulador posa en marxa a partir d'aquest mes de febrer. El Depatament de Comunicació de la DO Empordà, amb la col·laboració dels cellers, organitzarà al llarg de tot l'any una vintena de sortejos a la seva pàgina de Facebook per premiar els seus 'amics' amb vins; visites a les vinyes amb tast; nits d'allotjament i altres activitats enoturístiques. Com a únic requisit, els participants hauran de ser 'amics' de la pàgina del Facebook de la DO i del celler que col·labori en cada promoció. 

Actualment, la DO Empordà supera els 5.350 amics en aquesta xarxa social. L'objectiu de la campanya és augmentar el nombre de seguidors de la pàgina de la denominació i de les pàgines dels cellers així com donar visibilitat a l'oferta enoturística de l'Empordà. 

La nova app i la campanya de concursos al Facebook formen part de l'estratègia 2.0 de la DO Empordà per millorar el seu posicionament, visibilitat i notorietat a internet i, en especial, a les xarxes socials. En aquesta mateixa línia, el Consell Regulador ha obert un compte a Twitter (@DOEmporda) que, en els seus primers mesos de funcionament, ja acumula prop de 700 seguidors. 

El passat mes de desembre també es van posar en marxa pàgines de la DO a les plataformes audiovisuals Youtube i Vimeo, que en molt poc temps han registrat més de 3.000 visualitzacions dels videos promocionals de la denominació empordanesa. El web de la DO Empordà va registar l'any pasat més de 87.000 visites.