La Diputació destina 10.000 euros al CEE Mare de Déu del Mont de Vilafant

2014-06-26 09:30

La Junta de Govern de la Diputació de Girona ha acordat que el Departament d'Acció Social destini un total de 90.000 € per cobrir el finançament de les despeses de manteniment de 9 centres docents d'educació especial. Aquesta subvenció s’adreça anualment a ajuntaments i entitats sense finalitats lucratives de les comarques gironines.

Concretament, la Diputació hi destina 60.000 €, repartits entre 5 ajuntaments gironins, els quals gestionen els centres d'educació especial següents: el CEE La Maçana, de l'Ajuntament de Salt; el CEE Ventijol, de l'Ajuntament de Blanes, el CEE Ramon Suriñac, de l'Ajuntament de Ripoll; el CEE Mare de Déu del Mont, de l'Ajuntament de Vilafant; el CEE Font de l'Abella, de l'Ajuntament de Girona, i el CEE Palau, també de l'Ajuntament de Girona. Cadascun d'aquests centres rep una subvenció de 10.000 €.


D’altra banda, la Diputació també subvenciona les despeses de manteniment de tres centres educatius i entitats sense finalitats lucratives: el CEE Mare de Déu del Carme, de la Fundació Els Joncs; el Consorci Sant Gregori, i el CEE Juan XXIII, de l'Associació de discapacitats intel·lectuals INTEGRA de la Garrotxa. Cada centre rep 10.000 €.