La Dharma actuarà l'1 d'agost al Portalblau de l'Escala

2015-03-26 13:00

La Companyia Elèctrica Dharma serà un dels plats forts del Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània, Portalblau, d’aquest any. L’escenari de la Mar d’en Manassa acollirà un dels concerts de la gira de retrobament del grup per a la celebració dels seus 40 anys. Serà l’1 d’agost i les entrades ja són a la venda, a través del web www.portalblau.cat. 

La gira dels 40 anys comença aquest 10 d’abril a Girona, amb totes les entrades exhaurides. La Dharma ha anunciat que, després de l’aturada que es va imposar el 2011, volen celebrar els 40 anys de la creació del grup amb un número limitat de concerts. A l’Escala, actuaran a l’escenari privilegiat de la Mar d’en Manassa, arran de costa, amb una capacitat per poc més de mig miler de persones. 

“De moment, sentim que la millor manera de continuar caminant és viure de nou el repte d’estar a l’escenari, connectar amb el públic i retrobar el seu caliu, com un acte de gratitud, perquè després de 40 anys, per nosaltres la Dharma és més que un grup. És la nostra vida.”, exposa la companyia Elèctrica Dharma en el comunicat de la gira.  El grup va néixer l’estiu de 1974, per convertir-se en tot un referent de la música catalana. Abans de l’aturada que els seus membres es van imposar el 2011, havien enregistrat 24 discos d'estudi i fet gairebé mil concerts per tot el món. 

Aquesta és la primera actuació que es coneix de la programació d’aquest any al Festival Portalblau. En aquest sentit, el mes d’abril està previst que es presenti la resta d’artistes previstos.