La descàrrega d'aigua d'una avioneta fereix greu un home que ho volia enregistrar a Empuriabrava

2014-08-26 18:00

Una avioneta que realitzava maniobres a l'aeròdrom d'Empuriabrava ha ferit greument un home de 51 anys anys d'edat quan ha fet una descàrrega d'aigua en aquesta zona. Els fets han succeït al fil del migdia i el ferit ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Roses investiguen, amb l’assessorament de la Unitat de Mitjans Aeris del propi cos, aquest accident

Els agents han rebut avís a les 11.23 hores d’aquest dimarts alertant d’un accident on un hidroavió hauria ferit de gravetat a una persona al descarregar-li una gran quantitat d’aigua. Els serveis mèdics s’han desplaçat al lloc dels fets i han traslladat la víctima a l’hospital.

Els  investigadors ja han pres declaració al pilot i han pogut determinar, a hores d’ara, que l’hidroavió, d’una empresa contractada per fer extinció d’incendis, hauria descarregat 1500 litres d’aigua des d’una alçada de 7 metres a prop de la pista d’aterratge. A la zona on ha descarregat l’aigua es trobava la víctima que ha resultat ferida de gravetat.

Segons sembla el ferit i el pilot havien acordat fer l'enregistrament d'aquesta acció per a poder col·laborar amb la campanya 'Ice Bucket Challenge' per ajudar els malalts d'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). Famosos i gent anònima s'han enregistrat llençant-se aigua per sobre per a difondre aquesta campanya.