La Cursa de la Cirera de Terrades proposa tres recorreguts

2017-05-30 10:00

El proper diumenge 4 de juny se celebrarà dins els actes de la XXI Fira-Mercat de la Cirera, la Cursa-Marxa de Muntanya Cirera de Terrades.

La novetat d'aquesta edició és que hi haurà tres recorreguts, amb tres distàncies, dues curses per a adults i un circuit per a mainada. Un recorregut de 18 km en la modalitat de cursa, només per córrer i on hi haurà classificació i premi per als tres primers classificats en les categories masculina i femenina. Un segon recorregut de 13 km, més assequible a corredors novells en les curses de muntanya, en la modalitat de cursa o marxa, on es podrà fer tant corrent com caminant i on també comptarà el temps i la classificació dels tres primers/eres. La tercera opció és un recorregut de poc més de set kilòmetres, el circuit Onkokids, per a la mainada i en benefici de la Fundació Oncolliga.

L'organització és a càrrec de l'Ajuntament de de Terrades amb la col·laboració de l'Associació AFERRATS. Associació per al Foment de l'Esport Recreatiu a Terrades.

L'horari de sortida serà a les 8:30 al Refugi dels caçadors, i els drets d’inscripció seran de 8 € anticipada a través del web i 10 euros el mateix dia de la cursa per la cursa-marxa de 13 km, i 10 euros anticipada i 15 el mateix dia de la cursa per a la distància llarga de 18 km, modalitat de cursa. El circuit Onkokids té un preu únic de 5 euros.

Les tres modalitats inclouen amb la inscripció la llicència d’assegurança temporal, amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat.

La recollida de dorsals seran el mateix dia de la cursa, de les 07:00h h fins a les 08:15 al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d'última hora. A partir de les 08:15 h tancament d’inscripcions i entrega de dorsals.

Al llarg del recorregut hi haurà dos avituallaments amb líquids i sòlids més un de només líquid al punt més alt, la ermita de Santa Magdalena.

Al finalitzar la Cursa-Marxa hi haurà entrepà de botifarra a la brasa, entrepà de crema de cacau per a la mainada, beguda, cireres de Terrades i obsequi commemoratiu per a tots els participants. També hi haurà sorteigs de diversos regals i lots.

La major part del recorregut és a través de corriols i aquest any també hi haurà servei de dutxes per als atletes que en vulguin disposar.