La Cursa de la Cirera de Terrades proposa que es facin 5 o 10 quilòmetres a qualsevol punt del territori

2020-05-30 19:00

El diumenge 7 de juny se celebrarà, la IX Cursa-Marxa de Muntanya Cirera de Terrades. Malauradament no serà com les darreres edicions dins els actes de la Fira-Mercat de la Cirera del municipi ja que s'ha suspès degut a la crisi sanitària de la Covid-19. 

El format de la cursa-marxa també s'ha hagut d'adaptar a les circumstàncies especials que marquen les autoritats sanitàries i de seguretat dins les fases de desescalada de la crisi. En aquest sentit, no hi haurà un circuit marcat ni programat, cadascú dins la normativa vigent per al proper diumenge 7 de juny en matèria de pràctica esportiva podrà realitzar dins el territori que li permeti l'esmentada normativa les distàncies que marca la cursa d’enguany: 5 o 10 km. 

El preu mínim de 3€ i 5€ anirà destinat amb tota la recaptació en favor de la prevenció i extinció de la COVID19 a la Fundació Salut Empordà. Al ser una activitat sense circuit marcat es podrà fer en qualsevol franja horària del dia i les fotos de la jornada es podran penjar a través del hashtag #cursacireraterrades20.

Per a més info de la cursa: https://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com.es/