La CUP presenta denúncia per pintades feixistes a la porta de la seva seu a Figueres

2014-10-26 13:00

La CUP de Figueres ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra per les pintades feixistes que van aparèixer dissabte al matí a la seva seu del carrer Muralla de Figueres. És la segona vegada que la formació denuncia pintades feixistes a la porta de la seva seu, ja que el passat mes de maig ja s'havien trobat amb la mateixa situació.

La formació independentista considera que els Mossos d'Esquadra saben qui són els autors i que només depèn de la seva actuació que aquestes accions s'acabin. El dissabte al matí també van aparèixer en altres indrets de la ciutat pintades amb simbologia feixista. 

En aquest sentit la CUP ha demanat una reunió amb el regidor de seguretat ciutadana, Jose Luis Yecora, i el cap de la Guàrdia Urbana, Josep Maria Riera per transmetre i intercanviar tota la informació sobre aquest reduït grup d'individus que s'identifica amb la variada amalgama d'organitzacions d'extrema dreta espanyola.

Tanmateix, la formació independentista vol deixar clar que a Figueres no existeix cap tensió social per l'avenç del procés independentista, i es reafirma en que es tracta d'un grup molt reduït que deixarà de ser-hi quan els Mossos d'Esquadra així ho decideixin.