La CUP no troba bé que la Generalitat destini mig milió a fer una sala de tir amb arc a Figueres

2012-03-15 09:00

La CUP de Figueres ha mostrat el seu desacord amb la decisió de la Generalitat de destinar més de mig milió d'euros per contruir una sala de tir amb arc a l'estadi Albert Gurt. Considera que els equipaments de nova creació haurien d'anar especialment encarats a l'afavoriment de l'ocupació i l'emprenadoria.

En una nota informativa la Candidatura d'Unitat Popular ha criticat la manera amb què la Generalitat decideix en què inverteix a la ciutat. Segons la CUP, "poques setmanes després de confirmar-se que no es pagarà el Pla de Barris i que l'Ajuntament tallés d'arrel les polítiques de cohesió social que hi anaven associades, s'ha sabut que el govern autonòmic destinarà 556.000 euros per construir una sala de tir amb arc annexa a l'estadi Albert Gurt". 

La Candidatura ha lamentat que es gasti aquesta quantitat en un equipament que no consideren prioritari en la situació actual al mateix temps que s'ha aturat el treball de cohesió social que es feia des del Pla de Barris del Centre Històric amb infants, adolescents i gent gran. La CUP demana a la Generalitat que reflexioni les seves prioritats i que tingui en compte la situació en què es troba la ciutat. Per la Candidatura, el què és urgent són polítiques de foment de la formació i l'ocupació. Afirmen que ara mateix, els equipaments de nova creació haurien d'anar especialment encarats a l'afavoriment de l'ocupació i l'emprenadoria.