La CUP felicita el Govern figuerenc que es decanta per l’ampliació de la Biblioteca Fages de Climent

2011-09-29 10:00

La CUP celebra que el Govern de Figueres hagi desestimat la construcció d'una segona biblioteca a la ciutat i s'hagi decidit a ampliar l'actual.

En una nota feta pública per la CUP es relata que a principis de març d’aquest any la CUP va celebrar el punt de trobada sobre cultura, en què es va concloure que l’opció més encertada pel context socioeconòmic que viu la ciutat era l’ampliació de l’actual biblioteca i no la construcció d’una segona biblioteca com defensava Santi Vila durant la campanya electoral. El regidor Joan Font, opina que “tant sols quatre mesos després de les eleccions ja ens trobem amb la primera promesa electoral que no poden complir”, no obstant això, el regidor de la formació felicita el govern per aquesta decisió de “sensatesa i realisme” i alerta que els propers mesos l’alcalde haurà de prendre més decisions en aquest sentit.

La notícia la varen rebre els grups polítics amb la documentació de la Comissió informativa del passat dilluns. Durant la comissió, Font va agrair al govern que fos sincer i acceptés que no pot portar a terme el projecte de la segona biblioteca perquè "no s’han pogut concretar les aportacions i el finançament necessaris"  tal com s’extreu del mateix dictamen. Amb tot, la CUP demana que no només s’ampliï l’espai físic de la Biblioteca Fages de Climent, sinó que també es doti del personal necessari per tal d’oferir un servei de qualitat i perquè l’equipament pugui ampliar l’horari d’obertura.