La CUP denuncia que el CAP Ernest Lluch de Figueres té l'ascensor avariat des de l'onze de desembre

2013-01-17 10:00

La Candidatura d’Unitat Popular ha denunciat la situació que es viu al centre d'atenció primària Ernest Lluch de la capital empordanesa. Segons la CUP, el centre, situat al carrer Tramuntana de Figueres, manté l'ascensor avariat des de l'onze de desembre, situació que qualifiquen de molt greu tenint en compte que es tracta d'un equipament on la major part de les consultes no es troben a planta baixa. Aquest fet impedeix que persones amb mobilitat reduïda com és la gent gran, persones amb cadira de rodes o mares i pares amb cotxets de nadons no puguin accedir a la planta on tenen la visita programada. 

La formació independentista explica que es donen molts casos en què el personal sanitari ha de baixar a l'entrada del CAP per tal d'atendre les persones que no poden pujar a la planta que els pertoca, improvisant d'aquesta manera l'espai d'atenció als pacients. 

El regidor de la formació, Joan Font, farà arriba una queixa a la regidora Dolors Pujol, responsable municipal de la salut, per tal que s'impliqui en la reparació de l'ascensor de manera urgent, ja que per Font "és inacceptable que després d'un mes encara no s'hagi reparat l'ascensor; les molèsties causades a molts figuerencs i figuerenques per accedir a un servei bàsic com és la salut, són imperdonables". 

En aquest sentit, Font considera que el govern figuerenc ha de fer el que sigui necessari per tal que aquesta situació quedi resolta en breu, exigint a l'Institut Català de la Salut que actuï amb urgència o que el mateix Ajuntament n'ordeni la reparació.