LA CUP denúncia la manca de planificació del Govern figuerenc a l'hora d'adquirir la casa Nouvilas

2010-12-06 12:00

La Candidatura d'Unitat Popular de Figueres, la CUP ha fet pública una nota on critica que s'hagin destinat 2.6 MEUR (430 milions de les antigues pessetes) a l'adquisició d'un espai que ara l’Ajuntament no pot rehabilitar.

La CUP considera "inadmissible que una vegada més els ciutadans hagin de sufragar una despesa prescindible a causa de la mala previsió del govern figuerenc". Per la CUP, "el caprici de l’alcalde amb la casa Nouvilas des de l’inici de la legislatura va forçar la implicació del Consell Comarcal en l’operació, tot i que a finals del 2007 Jordi Cabezas responsable de Benestar Social del Consell Comarcal mostrava públicament les seves reticències en convertir aquest espai en la seu del Consorci de Serveis Socials. L’estiu del 2008 quan es va fer pública la compra de la Casa Nouvilas, l’alcalde Santi Vila lluny de la realitat econòmica del moment anunciava que “de manera imminent” l’Ajuntament també adquiriria la caserna de la Guàrdia Civil ubicada just al costat, però sense saber-ne els usos".

A parer de la CUP," és d’una irresponsabilitat inacceptable que els responsables polítics no tinguin cura de les inversions que es fan. Remarquen la necessitat de calibrar perfectament les inversions en equipaments perquè donin resposta a les necessitats de la ciutadania i siguin tangibles. Per la candidatura, el govern municipal hauria d’emetre una disculpa pública per haver malgastat els diners dels ciutadans".