La CUP demana al nou govern figuerenc que consulti a la ciutadania sobre el futur desitjat pel Castell de Sant Ferran

2010-03-17 10:28

Davant l'anunci del Ministeri de Defensa de reformar la Casa del Governador del castell de Sant Ferran per acollir-hi el nou Museu Militar de Catalunya la CUP de Figueres demana al nou govern de la ciutat que consulti a la ciutadania sobre l'ús que ha de tenir la fortalesa. La candidatura també demana a ERC que s'incorporava al govern la setmana passada que aclareixi el seu suposat suport al projecte militar.

Encara no fa un mes que Jordi Martinoy, delegat del Govern a Girona, afirmava durant el transcurs de la reunió mantinguda amb la CUP que la Generalitat donaria ple suport a les decisions del consistori figuerenc, cosa que els donaria una majoria dins el consorci que gestiona la fortalesa.

La Candidatura d'Unitat Popular manifesta que confia que no sigui necessari fer memòria als representants d’ERC sobre les postures que defensaven quan eren fora del govern municipal donant suport a la proposta del Castell per la Pau. La CUP demana que s’iniciï un procés participatiu entre la ciutadania per tal d’elaborar una proposta de futur pel Castell de Sant Ferran amb el màxim consens possible.