La CUP demana a Santi Vila que faci públiques les factures d’alcaldia

2011-02-17 15:00

La CUP demana a l’alcalde Santi Vila que faci públiques les factures d’alcaldia que ascendeixen a 77.115,39, més de 12 milions de les antigues pessetes. En una nota feta pública aquest dijous la candidatura considera que l’economia de l’Ajuntament es troba en situació de descontrol absolut fruit de la irresponsabilitat de l’equip de govern.

Segons la CUP el reconeixement per part del govern de factures sense consignació per un valor de més de 1.000.000€ denota un descontrol perillós que pot portar l’Ajuntament a una situació més delicada que l’actual. En un moment com l’actual en que s’anuncien retallades en serveis bàsics és intolerable l’existència de despeses supèrflues sense justificació.

Per la CUP, les despeses de l’alcalde Santi Vila a compte dels ciutadans no es corresponen amb els principis ètics que reclamava fa dues setmanes, per aquest motiu l’insta a publicar integrament les factures d’alcaldia del qual n’és responsable. Considera que l’alcalde no hi ha de tenir cap reticència si són despeses que entren dins la normalitat de l’exercici del càrrec.

Per la candidatura la construcció d’un nou pavelló o el pagament d’1,5 milions d’euros per fer la façana del complex esportiu privat de la plaça de braus i el camp del Far són actuacions que no responen a les necessitats reals de la ciutat, i que busquen un “lluïment” preelectoral totalment fora de lloc. Per aquest motiu, la CUP demana a l’equip de govern una reflexió seriosa i marxa enrere en les inversions no prioritàries previstes per enguany.