La CUP de Figueres recull aportacions en el primer punt de trobada on es va debatre sobre la participació ciutadana

2011-02-12 18:00

La Candidatura d’Unitat Popular va iniciar el primer dels cinc punts de trobada programats per tal de debatre entorn diferents qüestions de la ciutat. La Biblioteca Fages de Climent va acollir divendres el punt de participació ciutadana, que va ser l’escollit per obrir el primer debat d’on varen sorgir “propostes enriquidores que poden marcar un canvi de tendència en el concepte de polítiques participatives” segons la formació independentista.

La CUP confirma la inclusió de propostes amb l’objectiu de millorar la transparència i informació de l’Ajuntament cap als ciutadans.

Segons la candidatura es va posar de manifest la necessitat que els ciutadans tinguin accés a la documentació de qualsevol afer públic d’una manera ràpida i senzilla. El web municipal es veu com una eina idònia per atendre aquestes necessitats.

Per altre banda, la CUP confirma que proposarà que es facin públiques totes les subvencions, convenis i ajudes que atorga l’Ajuntament. Consideren que la ciutadania té dret a saber com es gestionen els recursos municipals.