La CUP critica que el tacticisme polític impedeixi la redifinició dels usos del Molí de l'Anguila

2011-02-06 19:00

En una nota feta pública aquest cap de setmana la CUP critica el "tacticisme polític dels partits figuerencs impedeix la redefinició dels usos del Molí de l’Anguila".

Per la CUP el ple de dijous passat va posar en evidència "les actituds polítiques de baixa volada que imperen a l’Ajuntament figuerenc, fruit de l’electoralisme permanent en l’acció política dels grups amb representació al consistori". Podeu veure aquest moment del ple en aquesta enllaç.

La candidatura critica que "mentre la majoria del ple denuncia en privat que el conveni vigent pels usos de la sala polivalent del Molí de l’Anguila discrimina el teixit associatiu de la ciutat i que és necessària la seva modificació, a l’hora de plantejar-hi solucions no és capaç ni de modificar una coma del conveni de cessió de l’espai".

Respecte les votacions emeses en el ple del dijous passat la CUP es mostra "sorpresa per l’abstenció d’ERC, ja que sempre havia mantingut una postura suposadament ferma sobre la qüestió. El dia del ple varen tenir la possibilitat de fer explícit el seu posicionament, però van optar per l’ambigüitat i la submissió a CIU".