La Creu Roja de Figueres organitza una passejada solidària per l'alimentació infantil

2013-11-27 18:30

La Creu Roja organitza una passejada solidària per al diumenge 1 de desembre amb el lema "Caminem plegats per l'alimentació infantil". La sortida serà a les 10 del matí des del poliesportiu de Figueres. Es farà un recorregut d'uns tres quilòmetres i mig que inclou una volta al Castell de Sant Ferran i tornada al punt d' inici. Es calcula que la caminada durarà uns 90 minuts.

Joves, persones grans o famílies senceres tothom que hi estigui interessat pot participar a les "Passejades solidàries" que la Creu Roja està organitzant en diferents punts del territori català. L’objectiu és recollir fons per als projectes d’alimentació infantil de la institució humanitària, ja que la inscripció que abonaran els participants tindrà aquesta finalitat.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’Aliança Humanitària per l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya, que pretén sumar esforços i recursos de la ciutadania, el teixit social i les empreses en favor dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat. 

Es recomana portar: motxilla o similar, roba i calçat adients, un bastó, beguda, càmera fotogràfica o filmadora. L’organització disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals o materials que puguin causar a tercers els participants i espectadors durant l’activitat. L’organització no es fa responsable d’accidents sobrevinguts als/a les participants durant l’activitat a causa de qualsevol patologia mèdica que poguessin patir prèviament, o una vegada finalitzada l’activitat.

L’activitat pot ser suspesa i aplaçada per raons climatològiques o de força major. En cap cas no es farà retorn de l’import de la donació destinat al projecte d’alimentació infantil. Per a més informació podeu contactar amb l'Assembea Local de la Creu Roja de Figueres al carrer Albert Cotó, 1 telèfon 972 67 29 39. 

També se'n farà una el mateix diumenge a Roses, amb sortida des de la platja del Salatà i a la Jonquera el 15 de desembre