La consellera Geli inaugura l’ampliació de l’Hospital de Figueres

2010-04-18 09:38

Aquest diumenge 18 d’abril, a les 12 hores, la consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcalde de Figueres, Santi Vila, i amb l’assistència de la directora territorial de Salut a Girona, Marta Pedrerol, els membres del Patronat de l’Hospital, la directora gerent, Margarita Bou, i personal directiu i professionals de la institució, inaugurarà l’ampliació de l’Hospital de Figueres.

L’ampliació de l’Hospital ha comportat un augment del 40% la superfície del centre sanitari amb 6.700 metres quadrats de l’obra nova que permeten redimensionar els serveis del centre sanitari i dotar-los de l’espai i el confort que necessiten tant els usuaris, com els professionals que hi treballen.

L’augment de la superfície també permetrà augmentar de manera gradual la capacitat i l’activitat del centre, donant més servei i qualitat a la població.

Els serveis de l’Hospital que s’han traslladat a l’“Edifici Est” són:

Planta baixa1: Nefrologia-Hemodiàlisi, Hospital de Dia, Unitat de Proves Diagnòstiques.
Planta -1: Urgències, Extraccions, Unitat de Cures Intermèdies.
Planta -2: Laboratori, Anatomia Patològica, Farmàcia, Manteniment, Magatzem central i Compres. 

Amb el trasllat al nou edifici Urgències doblarà la seva superfície i passa a tenir 1.500 metres quadrats, amb espais diferenciats per a malalties lleus (el Punt d’Atenció Continuada, PAC), més complexes i una àrea d’observació.

La inauguració es complementa amb un espectacle d'animació infantil amb El Pot Petit a les 11.00 del matí.