La comunicació interna de les empreses a l'Espai Armengol amb David Bertrán

2015-09-15 10:00

L’Espai Armengol de Vilajuïga inicia la temporada de tardor amb la conferència “Com millorar la comunicació interna a les empreses” a càrrec del coach David Bertrán. La sessió començarà a les 9.15h i finalitzarà a les 10.30h. La sessió és gratuïta però cal reserva prèvia de plaça.

També està disponible la resta de programació pels propers mesos que inclou també activitats infantils. El dissabte 3 d’octubre s’oferirà un workshop kids sobre robòtica educativa, destinat a nens de 6 a 12 anys. Cada nen ha de formar tàndem amb un adult. El 15 d’octubre hi haurà la conferència sobre “Incertesa digital. Com ser un bon community manager”, a càrrec de Xavi Menós, que és community manager de la cantant Shakira, la model Eugenia Silvia i l’escriptora Elvira Lindo.

El 26 de novembre la conferència tractarà sobre una temàtica amb força debat social, La gestió flexible de l’horari i del calendari laboral, a càrrec de Jordi Ojeda, director de Rational Time i professor de la Universitat de Barcelona.
També el mes de novembre (un dissabte a concretar) es tornarà a celebrar el workshop kids “Vine a conèixer l’univers dels drons” a càrrec de David Mas (Multicóptero) i Vicenç Asensio (Visual13), arran de l’èxit que va tenir la sessió del passat agost i que va deixar molts nens en llista d’espera.

Les inscripcions per a totes les activitats es poden fer online en aquest enllaç.