La comissaria dels Mossos de l'Escala celebra 15 anys

2012-10-26 17:00

El proper dia 31 d’octubre se celebraran un seguit d’actes per commemorar el 15è aniversari de la inauguració de la comissaria de l’Escala que va entrar en funcionament el 31 de maig de 1997 per donar resposta a les necessitats de la zona i depèn orgànicament de l’ABP de Roses.

Des de l’Oficina Policial de l’Escala, la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra dóna un servei integral a 12 municipis. Cal destacar que des de l’any 2008 es comparteixen les instal·lacions amb la policia local de l’Escala, amb qui de forma habitual es fan patrulles mixtes.

Per celebrar aquest quinzè aniversari el grup Arrels Escalenques oferirà una interpretació musical d’havaneres a l’inici i al final d’un acte que començarà a les 10:45 hores, al Museu de l’Anxova i de la Sal. Comptarà amb intervencions de l’Inspector Cap de la comissaria de Roses, Xavier Domènech, del Cap de l’Oficina Policial de l’Escala, sotsinspector Pau Bossa, del Comissari Cap de la Regió Policial de Girona, Sr. Joaquim Belenguer, del subdirector territorial del departament d’Interior a Girona, Sr. Albert Ballesta i dels il·lustríssims Alcaldes de l’Escala, St. Pere Pescador i d’un representant del teixit econòmic i empresarial de l’Escala.