La Colla Castellera de Figueres vol repetir la millor actuació de la temporada a Tarragona

2017-05-30 19:30

Aquest proper diumenge al migdia la Colla Castellera de Figueres actuarà a Tarragona, a la diada del local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, acompanyats també de la Colla Joves Xiquets de Valls.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, colla padrina dels de la camisa lila, té clar que a la diada del seu local vol dur grans castells, tenen el pilar de 6 ja descarregat tres vegades aquesta temporada i cobreixen ja tot el ventall important de la gamma de 7 pisos. Potser ens sorprendran amb quelcom més en aquesta diada.

Per altra banda, la Colla Joves Xiquets de Valls encara està encetant temporada, ha carregat un cop el pilar de 6 però ja duen uns quants 3d8 i 4d8, i també ja han fet vàries torres de 7 i una de 8 amb folre, la seva intenció és dur la majoria d’aquests castells a plaça.

Per finalitzar, els liles intentaran repetir tot i les baixes que tenen, els castells que van dur a la VI trobada de Colles Gironines, a Olot. Així doncs, el 5d7 i el 3d7a i 4d7a són els castells escollits, si i només si acaben de quallar els canvis que hi han, i que s’acabaran de rodar aquesta setmana. En cap cas els de Figueres volen arriscar i sospesaran les estructures abans de dur-les a plaça. Si ho aconsegueixen, serà una fita importantíssima pels de la camisa lila, ja que hauran desplaçat castellers suficients per dur a terme aquesta gesta a més de 200kms, com van fer la temporada anterior al moure més de 130 camises a la tradicional ciutat de Valls, on van dur el 5d7 juntament amb el 3d7 i el 4d7.