La Colla Castellera de Figueres planta castells de set a Porqueres i Rubí

2014-05-19 09:00

La Colla Castellera de Figueres ha viscut un cap de setmana intens amb diades dissabte a Porqueres i diumenge a Rubí on els de la camisa lila hi van descarregar castells de set pisos a les dues actuacions. 

Els figuerencs van completar  al Pla de l’Estany un tres de set i un quatre de set amb molts canvis i rotacions a tronc respecte diades anteriors però que es van mostrar molt sòlids en tot moment. A més d’aquestes construccions hi van descarregar un cinc de sis i dues tandes de pilars de quatre. En aquesta actuació s’hi van estrenar nous castellers a la posició de baixos, dosos i una enxaneta i on fins a 11 mainades diferents hi van fer, com a mínim, un castell. 

Diumenge a Rubí la colla altempordanesa va descarregar-hi un castell de set, el tres. Tot i no poder repetir el quatre de set del dia anterior per falta d’efectius els castellers hi van plantar un ferm cinc de sis i un quatre de sis amb l’agulla amb una enxaneta nova. L’actuació es va rematar completant el cinquè pilar de cinc de la temporada.

Quatre de set a Porqueres