La Colla Castellera de Figueres ha actuat a Girona i Arenys de Munt

2014-09-08 08:00

Ahir diumenge va ser un dia intens per a la Colla Castellera de Figueres que va aixecar castells al matí a les festes del barri de Santa Eugènia de Girona i, a la tarda a Arenys de Munt. 

L’actuació més destacada va ser al  Maresme on hi van descarregar dos castells de set. Van obrir l’actuació amb dos pilars de quatre simultanis per seguir amb un tres de set amb molt bones mides i parat. Van continuar amb un quatre de set també molt parat però que a la descarregada es va obrir una rengla però sense problemes per completar-lo. Per acabar la ronda de castells van descarregar una torre de sis molt ferma i van rematar la feina amb un pilar de cinc. 

Abans, però, al matí van ser a Girona on hi van descarregar dos pilars de quatre simultanis, un quatre de sis amb l’agulla força pesat, un tres de sis amb l’agulla i un quatre de sis lleuger de pes per cloure amb una altra tanda de dos pilars de quatre simultanis.

Les properes actuacions de la Colla Castellera de Figueres seran l'11 de setembre al matí a la Vall de Núria i a la tarda a Barcelona a la V, tram 19.

Quatre de sis amb l'agulla de l'actuació de Girona