La Colla Castellera de Figueres descarrega el tres de set a Espolla

2015-01-19 20:00

La Colla Castellera de Figueres va descarregar diumenge passat a Espolla el castell de set pisos més matiner de la seva història. De fet, Ignasi Cabré, el flamant Cap de Colla dels liles ja va dir al discurs de presentació de candidatura que un dels objectius d’aquest 2015 era millorar els resultats de en actuacions en solitari i així ha estat en la primera ocasió que han tingut els figuerencs. 

El tres de set va arribar en segona ronda després d’haver descarregat dos pilars de quatre simultanis, un quatre de sis molt parat i dos pilars de quatre més, tot i que un d’ells es va desmuntar per indecisió de l’enxaneta. El castell de set va pujar bé fins al moment de la carregada quan es va deformar perillosament per dalt i les integrants del pis de quarts van haver de lluitar-lo molt per poder treure el pom de dalt i salvar el castell. Aquest fet, sumat a que la Colla Castellera de Figueres actuava en solitari va desfermat l’eufòria dels prop de 110 castellers presents a Espolla. 

L’actuació va seguir amb un quatre de sis amb l’agulla amb un acotxador i una enxaneta molt menuts i un darrer pilar de quatre per rubricar la diada.

Lloc de cerca