'La Cèrvola Blanca' arriba al teatre de Marzà

2024-04-17 08:00

La sala del Centre Cívic de Marzà acull divendres, a dos quarts de nou del vespre, "La Cérvola Blanca", el primer projecte de la companyia L’Aüc. Una obra teatral col·lectiva per a majors de 16 anys. L’obra, dirigida per l’actor i director Muisès, és una peça teatral, alhora urbana i salvatge, alhora solitària i tribal, amb un argument que es pot expressar sobretot a través del llenguatge corporal, de les imatges i la música,  utilitzant les paraules senzillament per donar valor als silencis. L’obra explora el secret que més protegim, allò que ens amaguem a nosaltres mateixos. Es tracta, segons els autors, d’una unió eclèctica de teatre, dansa i música per acompanyar el públic en un viatge oníric, un espectacle que aplega diferents artistes de les comarques gironines.

Durant una hora i mitja, a l’escenari de Marzà hi trobarem Muisès, Pep Mogas i Narcís Rigall. Madamme Mustash hi participa amb la seva veu i la guitarra, Dèlia D. Rojo al saxo i la percussió, Pep Mogas la trompeta i Muisès interpretant amb la viola de roda. La peça compta amb una gran part de dansa, on actuaran Bel Carruana i Albert Barros.

L’accés a la sala és públic, i l’entrada és amb taquilla inversa, és a dir, el públic pagarà el que consideri oportú per l’espectacle vist en sortir de la sala.