La candidata gironina d'ERC Teresa Jordà diu al Puig de les Basses que 'només l’amnistia farà justícia'

2021-01-29 16:00

La candidata d’Esquerra Republicana de la demarcació de Girona, Teresa Jordà, ha manifestat des de Puig de les Basses, on ha anat a rebre a Dolors Bassa, que “només l’amnistia farà justícia i només la força de la gent ho farà possible.”

“La nostra força està a les urnes i saben que allà és on sempre els derrotem. Per això, i malgrat que ens imposin en plena pandèmia unes eleccions per la via judicia, és imprescindible que sortim i els derrotem sortint a votar de forma massiva”, ha afegit

Jordà ha valorat que és una “crueltat i una barbaritat que tinguem persones tancades a la presó per només pensar el que pensen”. “I ara haurem d’estar pendents a veure quan la Fiscalia ho torna a ‘afinar’ per tancar-los de nou entre 4 parets”, ha afegit.

“A Madrid temen la victòria d’Esquerra Republicana perquè saben que si guanyem els tornarem a fer seure per buscar una solució al conflicte que ha de passar per l’amnistia i pel dret a l’autodeterminació. I també saben que la nostra paciència no és infinita i que si no reaccionen, ho tornarem a fer i guanyarem”, ha conclòs.