La campanya Foc al Cor a Verkami ha recollit més de 4.500 euros en 20 dies

2012-08-23 11:00

A data del 23 d'agost la campanya "Foc al Cor" des de la plataforma de micromecenatge Verkami ja ha superat els 4.500 euros. L'objectiu és aconseguir-ne 13.000 abans del 12 de setembre. Transcorreguts els primers 20 dies de campanya, la meitat del que dura, les aportacions no han arribat encara al 50% dels objectius però avança a bon ritme.

Des de la IAEDEN-Salvem l’Empordà s'ha iniciat la campanya “Foc al Cor” en resposta a l’allau de sol·licituds i demandes que han rebut aquests darrers dies, després dels incendis de l’Alt Empordà, des de diferents sectors de la societat civil. L’objectiu principal d’aquesta campanya de recollida de diners és potenciar, de forma ordenada i amb criteris científics i rigor, projectes que ajudin a la recuperació del territori afectat pels incendis. 

A més, per intentar captar fons per part de la societat civil que ha demostrat un alt grau d’implicació en la causa, hem obert una campanya de micromecenatge a Verkami. La campanya a Verkami consisteix en recaptar un mínim de 13.000€ per a poder realitzar els projectes esmentats. La filosofia de Verkami és que tothom pugui fer donatius, petits o grans, per a tirar endavant alguna iniciativa i rebre alguna cosa a canvi. Hi ha un límit de 40 dies per a aconseguir el finançament. Si en aquest termini s’aconsegueix o se supera la xifra desitjada, els diners es destinaran al projecte. Si no s’arriba a la quantitat prevista, el projecte queda aturat i no es fan efectius els donatius. De manera que tenim 40 dies per aconseguir aquests 13.000 € i les recompenses van des d’una inscripció gratuïta a alguna de les activitats que organitza la IAEDEN al llarg de l’any fins a un sopar de germanor entre els que aportin diners i Salvem l’Empordà o bé un lot de productes de Custòdia Agrària. La campanya a Verkami s’ha iniciat el dissabte 4 d’agost i  finalitzarà el 12 de setembre (hem fet coincidir l’Acústica al mig de les dates de la campanya i aprofitarem la diada per fer un tancament d’aquesta).