La britànica Jessie J porta els seus èxits a Peralada

2019-08-12 10:00

La jove cantant i compositora britànica Jessica Ellen Cornish, més coneguda com a Jessie J, actuarà aquest dilluns 12 d'agost al Festival Castell de Peralada on farà un repàs als seus èxits i també presentarà les seves creacions més recents. Ha publicat quatre àlbums des de l'any 2011 i suma milions de reproduccions dels seus clips a YouTube.. 

El darrer disc ha arribat després d’un descans de quatre anys, es tracta de l’aplaudit R.O.S.E. editat per Republic Records i produït per DJ Camper i Kuk Harrell, les paraules Realisations, Obssesions, Sex i Empowerment componen el títol acrònim del seu últim treball d’estudi. Not My Ex i Queen són dos dels temes més destacats del seu nou àlbum. A més d’haver conquistat els primers llocs de les llistes internacionals, Jessie J. ostenta el títol de ser la primera i –fins ara– l’única cantant britànica a tenir sis senzills Top 10 d’un mateix àlbum a la llista britànica de singles. 

Jessie J. ha popularitzat cançons icòniques com Do It Like A Dude, Domino i Who You Are, passant per la fogosa Burnin Up, l’explosiva Bang Bang (amb la participació d’Ariana Grande i de Nicki Minaj).