La 30ena Mostra del Vi de l'Empordà ofereix un ampli ventall de descomptes i obsequis per als visitants

2014-08-12 11:00

Els assistents a la 30a edició de la Mostra del Vi de l'Empordà que arribin a Figueres en tren disposaran d'un descompte del 30% per als bitllets que s'utilitzin del 2 al 9 de setembre. L'acció de Renfe inclou els combois que s'aturin a l'estació de tren convencional o a la del TAV de Figueres-Vilafant. Si la compra del bitllet es fa de forma presencial, per gaudir del descompte s'ha de presentar un document que es pot imprimir a la web de la Mostra del Vi. Aquesta autorització inclou el codi que, d'altra banda, hauran d'utilitzar les persones que facin el tràmit a través d'internet i que també vulguin aprofitar l'estalvi.

Aquesta acció forma part del paquet de promocions que s'han dissenyat per commemorar la 30a edició del certamen que es farà del 4 al 7 de setembre. A més de l'oferta que ofereix Renfe, durant la celebració de la Mostra també es podrà gaudir, per exemple, de descomptes del 50% per a les entrades del Museu del Joguet i el Museu de l'Empordà,

D'altra banda, restaurants de Figueres han dissenyat un menú especial per la Mostra del Vi que permetrà fer un maridatge amb la DO Empordà. Les persones que hagin comprat un tiquet de la Mostra tindran una copa gratuïta de vi de la DO. Pel que fa a les pernoctacions, cada reserva que es faci en un dels hotels de la ciutat rebrà de regal una ampolla de vi d'algun dels cellers participants en la 30a edició de la Mostra.

Un regal pels nascuts el 1984
Entre els obsequis, regals i accions que s'han preparat per a la Mostra del Vi de l'Empordà  també hi ha un descompte del 30% en la compra d'un tiquet per a les persones nascudes el 1984, l'any que es va organitzar la primera edició de la Fira. Per gaudir-ne caldrà presentar el DNI.