La 10a edició de la Fira per a la Gent Gran de Figueres tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig

2024-05-17 18:00

Els propers 25 i 26 de maig tindrà lloc la desena edició de la Fira per a la Gent Gran de Figueres. Durant tot el cap de setmana s’han organitzat diferents activitats amb l’objectiu de fomentar l’envelliment actiu i els drets de les persones grans.

Amb aquesta fira es vol dotar a la ciutat d’un espai on es posin en comú totes les entitats relacionades amb la gent gran, per tal que cadascuna d’elles tingui coneixement mutu de la feina i activitats realitzades per les altres, així com possibilitar que la gent gran mostri a la resta de la ciutadania les múltiples activitats que aquest col·lectiu realitza durant l’any. Enguany hi participaran 35 entitats, grups o associacions.

El Consell Municipal de la Gent Gran ha estat l’encarregat d’escollir el cartell, l’orquestra i les activitats que s’han programat.

Activitats programades:

 

Dissabte, 25 de maig  ( a la Rambla)

De 9 a 13h ----- Fira d’entitats

A les 10h ----- Activitat dirigida Esport per a la gent gran, a càrrec del servei d’esports de Figueres (hi haurà un obsequi per a  tots els participants)

A les 10.30h ----- Performance “Esclat de colors a la Rambla”

A les 11h ----- Actuació dels grups de ball en línia dels Centres Cívics Municipals

A les 11.30h ---- Actuació de l’Escola de Ball “Ballem Junts” de Vilafant

A les 12h ---- Actuació del grup de rock TRIOPS

A les 18h---- Festa Fira Gran, amb la participació del Grup de ball en línia de l’Assocaició Gent Gran Figueres i el grup de ball en línia de l’Associació Clau de Sol de Vilafant, Colla Dolça Tardor, Ballet Figueres, Grup ONA, Esbart Nova Dansa, Coral Polifònica, Zumba Chic, Esbart Dansaire Coral de l’Erato, Aires de mi Tierra i Joan Tomàs i escola de Dansa Carme Trèmols.

Diumenge, 26 de maig (A la plaça Catalunya)

A les 11h--- Tastet de gospel amb la Coral Gospel Tramunt.Cor

A les 12h --- Sardanes amb l’orquestra Costra Brava

A les 17h ---- Concert amb l’orquestra Costa Brava

A les 18h ---- Berenar de la gent gran

A les 18.30h --- Ball amb l’orquestra Costa Brava