La Unió posa autobusos gratuïts per viatjar a Tossa diumenge

2010-04-27 09:15

La junta directiva de la Unió Esportiva Figueres va decidir després de la victòria del primer equip contra el Roses que el deixa a només 3 punts de l’ascens, facilitar als seus socis i afeccionats un servei d’autobusos gratuïts, per tal que es puguin desplaçar al terreny de joc del Tossa de Mar, el proper diumenge 2 de maig (17 h), i animar els de Coto a sentenciar el títol de manera matemàtica.

Els autobusos sortiran des de l’estadi de Vilatenim la mateixa tarda del diumenge (15.30 h) i retornaran a l’Empordà després del partit. Tots aquells que hi estiguin interessats, hauran de formalitzar la inscripció al llarg d’aquesta setmana, adreçant-se a les oficines del club, al mateix estadi; trucant al telèfon 972 67 40 36 –de 10 h a 13 del matí i de 16 h a 20 h de la tarda, o bé per correu electrònic, a info@uefigueres.cat.

Cal recordar que el Figueres serà nou equip de Regional Preferent el proper diumenge si és capaç de sumar els tres punts a Tossa –mantindria els 12 punts de coixí respecte al segon classificat, quan en restarien 12 per disputar-se, i té el gol-average particular a favor tant amb el Camprodon com amb el Lloret. En cas d’empat o derrota, la Unió hauria d’esperar a conèixer els resultats dels partits Amer-Camprodon (diumenge, 17 h) i Abadessenc-Lloret (dissabte, 15.30 h) -si els del Ripollès i els de la Selva no fossin capaços de vèncer els seus respectius compromisos, els figuerencs també podrien ser campions el proper dia 2 de maig.