La nova plaça Catalunya acollirà Figueres Tast el mes de maig

2011-03-16 14:57

La nova plaça Catalunya, espai on a finals d’abril hi acabaran els treballs de construcció de la coberta fotovoltaica, serà l’escenari del 12 al 15 de maig de Figueres Tast, una fira dedicada promoció de productes d’alimentació, a través del tast i la venda directa.

Amb Figueres Tast, certamen organitzat per Incatis i l'Ajuntament de Figueres, el visitant tindrà una ocasió perfecte per tastar una àmplia varietat de productes d’alimentació. Productes que es cuinaran i serviran a través d’una quarantena d’estands regentats per diferents restaurants de la zona. Per l’alcalde de Figueres, Santi Vila, “amb la confirmació del Figueres Tast, reafirmem l’aposta per fer del centre de la nostra ciutat un referent per a la realització de fires, mercats i esdeveniments”.  

Pel que fa al funcionament de la fira, el regidor de Promoció, Joaquim Felip, explica que ”amb l’experiència de la Mostra del Vi, i d’altres fires d’aquestes característiques a altres ciutats, es proposarà al visitant un joc participatiu amb els expositors per fomentar la cultura del gust i el descobriment de nous productes".