La MASDH 6 obre per segona vegada el campionat europeu de descens amb BTT amb ciclistes de primer nivell i un circuit més tècnic

2011-04-04 18:00

Aquest proper diumenge 10 d'abril se celebrarà una nova edició de la MASDH a Maçanet de Cabrenys. Per segona vegada, aquesta cursa obre el circuit europeu de descens amb BTT, i ha estat qualificada com una competició internacional de nivell E2 per la Unió Ciclista Internacional (UCI). Gràcies a la continuïtat de la MASDH i al seu reconeixement internacional, aquest any ja s'hi han inscrit nombrosos ciclistes de primer nivell. Així mateix, els responsables de l'organització donaran a conèixer les millores que han introduït en el traçat del circuit per fer-lo més tècnic i atractiu per als especialistes del descens amb bicicleta de muntanya. 

La MASDH 6 l'organitza el Club BTT Senglanassos i compta amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, la Secretaria de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, i amb el patrocini de Nissan.